lunes, 31 de octubre de 2016

Utilitzem Inkscape!

Bon dia!

Aquests dies d’absència han sigut a causa de nous projectes! He estat treballant en l’elaboració de logotips. El programa que he estat utilitzant, s’anomena “Inkscape” i aquí os deixo la URL enllaçada per a que el pugueu descarregar. He utilitzat aquest programa ja que el trobo molt eficient pel fet de que treballa amb mapa vectorial, i aixó fa que no hi hagi problemes a l'hora d'ampliar o reduir les creacions.

He estat treballant amb un dossier d’aprenentatge que m’ha ajudat a aprendre utilitzar aquest programa. Una vegada he adquirit les nocions bàsiques, he elaborat un logotip per a un dels projectes que fem a classe, la creació d'una empresa.

Per a que vosaltres pugueu fer el mateix, us ensenyaré les eines bàsiques que he utilitzat per a crear el meu logo:

-Per exemple, per a crear figures ovalades, anem a la barra de la dreta i cliquem a la icona de l’esfera. Si vols enviar alguna figura al fons, només l’hauràs de seleccionar i anar a “Objeto -> Bajar al fondo” 

-Per a canviar el color de qualsevol objecte, ho podem fer a “Objeto -> Relleno y borde...” on s’obrirà una finestra que mostrarà diferents opcions que ens permeten modificar-ho.

-Per a dibuixar, es fa servir la icona del llapis, a la barra dreta de la pantalla.

-Les lletres es creen d’una manera molt senzilla. Cliquem a la icona de la dreta en la que hi ha la lletra “A”, i fem un quadre de text sobre el que escriurem el que desitgem. També pots canviar la mida i el tipus de lletra a la barra superior.

-Per a posicionar les lletres, les he seleccionat juntament amb la figura amb la que volia ajuntar-les (Mayús) i he clicat a “Texto -> Poner en el trayecto”

-Si necessites alinear objectes, ho pots fer a “Objeto -> Alinear y distribuir”, seleccionar totes les figures que vulguis alinear a la vegada, i buscar la opció que més s'adapti d'entre les caselles.

Aquest és el meu! A que esperes per a crear el teu?


Espero que us hagi agradat i hagi sigut útil! Fins aviat nois!

No hay comentarios:

Publicar un comentario