domingo, 9 de octubre de 2016

Creació d'aquest blog!

Avui acabaré explicant-vos com he creat aquest bloc.
Com ja sabeu, això és el meu dossier virtual sobre el que aniré aprenent aquest curs referent a la informàtica. Aquí us explicaré amb detall com fer les tasques que haig de fer per a que vosaltres pugueu dur-les a terme amb mi.

Aquest bloc ho he creat de la següent manera:

Com ja sabeu, Gmail dóna la opció de poder utilitzar moltes aplicacions tan sols amb tenir un compte creat. Una d’aquestes aplicacions, és Blogger.

1. Per a poder accedir a Blogger, hem d’obrir la mateixa finestra dels nou quadrats que vam obrir per al Drive, i clicar a “Más” d’on sortirà la icona de la B de Blogger.

2. S’obrirà una nova finestra amb Blogger al vostre navegador, i llavors, a la part superior esquerra, posarà “Nuevo blog” i només heu de tornar a clicar.

3. S’obrirà una finestra emergent en la que podreu escollir el nom del vostre blog i la adreça URL que li voleu posar, juntament amb el tipus de plantilla que vulgueu utilitzar, això si, si no us acaba de convèncer podreu canviar-ho a “Configuració”, no us preocupeu.

4. Quan ja ho hagueu escollit, feu clic a “Crear blog” i ja ho tindreu creat!

5. Per a canviar el disseny, el nom, afegir widgets... veureu que, ficant-vos-hi al blog, a la part esquerra hi haurà una columna en la que apareixeran diferents pàgines en les que podreu canviar les configuracions i tot el que necessiteu per a que s’adapti a les vostres necessitats.



Gràcies una vegada més, ens veiem aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario