domingo, 9 de octubre de 2016

Pintem el nostre personatge?

Hola bon dia! Com ho porteu? Si necessiteu ajuda podeu deixar-me comentaris a les entrades!

Avui explicaré com podem pintar el personatge creat anteriorment.
Per a poder dur a terme la tasca d’avui, haurem de instal·lar al nostre ordinador el programa d’edició “Gimp” ja que és gratuït, fàcil d’utilitzar i molt eficient. Aquí os facilito el link: http://the-gimp.softonic.com/
Una vegada instal·lat, obrirem la imatge del nostre personatge clicant a “Archivo” a la part superior esquerra de pantalla i desprès a “Abrir” on s’obrirà una finestra amb els nostres arxius i seleccionarem el del personatge. La imatge del nostra personatge s’obrirà en el nostre panell de treball i ja podrem començar a treballar.
Per a pintar la imatge d’una manera més ràpida, podem començar omplint amb el pot de pintura tots els espais en blanc del nostre ninot. A la part de sota de les eines de treball, surten dos requadres de color, un és per al fons i l’altre és per escollir el color que vulguem utilitzar. Una vegada ple de color, l’haurem de perfeccionar amb el pinzell.
Seleccionem la icona del pinzell i aproximem la imatge al 400% per a veure tots els píxels que ens quedem sense color i que hem de retocar, és cert que és bastant treball però amb una mica de paciència, el resultat valdrà la pena.
Quan el nostre personatge ja estigui ben acolorit, l’haurem de guardar per a no perdre l’arxiu. Ho podem fer de dues maneres:

1. El podem exportar (qualitat 100) i a l’hora de guardar-lo seleccionar “todos los archivos” per a que no hi hagi cap problema. Tot i així, haurem de canviar el nom a “nomarxiu.jpg” per a que se’ns guardi com a imatge.

2. Os recomano que el guardeu també com a “.xcf” per a poder retocar el treball en qualsevol altre moment si és necessari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario