martes, 4 de octubre de 2016

Carpeta compartida!

Hola a tots!
Avui us explicaré com crear una carpeta compartida a Google Drive.

1. Primer de tot hem de tenir un compte creat a gmail, si no és així és molt fàcil crear-ne un a: https://www.gmail.com/ , tan fàcil com clicar a “Crear un compte” i posar les teves dades personals.

2. Una vegada creat el comte, hem de mirar a la part superior dreta del nostre gmail i clicar a la icona dels nou quadres d’on es desplegarà una finestra amb una sèrie de aplicacions que ens ofereix el Google en la que trobareu “Drive”.




3. Una vegada dintre veureu que a la part superior esquerra hi ha un botó on es pot llegir “Nuevo” i es desplegarà una altre finestra amb diferents opcions entre les que estarà “Carpeta”.



4. Quan cliquem, sortirà una finestra en la que us demanarà que introduïu un nom per a la carpeta i seguidament heu de clicar a “Aceptar”.






5. Amb la carpeta ja creada, posem el cursor a sobre d’aquesta i cliquem al botó dret i a “compartir” on desprès sortirà una altra finestra en la que ens demanarà el correu de les persones amb les que vulguem compartir aquesta carpeta i l’opció de que puguin editar o només veure-la. Agafem la opció més adequada a les nostres necessitats. I si volem, també podem afegir una nota. Una vegada acabat, cliquem “Listo” i ja hem creat la nostra carpeta compartida!








No hay comentarios:

Publicar un comentario