domingo, 27 de noviembre de 2016

Iniciació a AppInventor!

Hola nois! Com aneu?

Avui vinc a parlar-vos sobre els meus últims projectes. Aquests dies hem estat treballant amb AppInventor, una aplicació per a crear Apps, que necessita la utilització de l'ordinador i el telèfon mòbil. Es treballa mitjançant els blocs d'instruccions i també té una part de dissenys de la pantalla on s'han d'afegir els components que es vulguin utilitzar.

La meva primera aplicació s'anomena HelloPurr i consisteix en fer "parlar" a diferents personatges en diverses pantalles.
Per a dur a terme totes aquestes coses, he utilitzat diferents elements que he afegit a la pantalla de disseny com ara; botons, etiquetes, imatges i components de so.
El primer personatge és un gat, el segon és el personatge positiu que vaig crear anteriorment i, el tercer, és el personatge en versió negativa.

 

Una vegada afegits els components, se'ls ha de donar unes ordres per a que tinguin utilització. Les ordres que els he donat han sigut bàsiques, però són unes ordres que permeten que es puguin fer canvis de pantalles, que al clicar un botó es faci l'acció demanada i també, que al clicar a les imatges el personatge emeti un so.






Per a veure com ha quedat el disseny al mòbil, s'ha de clicar "Connect < Al Companion" es genenrarà un codi QR el cual s'haurà d'escanejar o un codi que es posa a la pantalla principal de la App mòbil.

D'altra banda, per a guardar el projecte finalitzat i sense cap modificació pendent, es generarà un arxiu ".apk" (Build < save .apk to my computer)
Si en canvi, queda alguna modificació pendent, es genera un arxiu ".aia" (a la finestra "Projects < Export selected project (.aia) to my computer)

No hay comentarios:

Publicar un comentario